Η Ferrari που έκοψε το νήμα της ζωής του Τζώρτζη Μονογυιού (pics+vid) | scaled

Τελική ταχύτητα έπιανε τα 330 km/h το υπερπολυτελές όχημα

Τη ζωή του έχασε χθες το βράδυ ο Τζώρτζης Μονογυιός, όταν προσέκρουσε με ιλλιγιώδη ταχύτητα σε δέντρο στη Βούλα και το ολοκαίνουργιο, πολυτελές όχημά του έγινε μία μάζα από σίδερα.

Ο λόγος για μια κόκκινη Ferrari 488, με V8 κινητήρα, χωρητικότητας 3,9 λίτρων η απόδοση του οποίου φτάνει τους 670 ίππους. Η διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα.

Η Ferrari που έκοψε το νήμα της ζωής του Τζώρτζη Μονογυιού (pics+vid) | voula 1

Τρία χρόνια έπειτα από την πρώτη εμφάνιση της Ferrari 488, η ιταλική εταιρεία παρουσίασε την αναβαθμισμένη εκδοχή του αυτοκινήτου την οποία και ονόμασαν «Pista».

Η Ferrari που έκοψε το νήμα της ζωής του Τζώρτζη Μονογυιού (pics+vid) | voula 2


«Η Ferrari την έφερε από τη Γερμανία με γερμανικές πινακίδες και θα την εκτελώνιζε. Είναι η 488 GTB. To συγκεκριμένο μοντέλο ήταν αυτό που λέμε πίστας. Ήταν ένα πειραγμένο μοντέλο που έφτανε 600 άλογα. Μιλάμε για έναν πύραυλο. Καινούργιο το αυτοκίνητο αυτό έχει 450.000 ευρώ. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ το πήρε μεταχειρισμένο, γύρω στις 280.000 ευρώ.

Επειδή τον ήξερα και είχε τύχει να βρεθούμε σε κοινές παρέες, ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Πήγαινε πολύ καλά επιχειρηματικά στη Μύκονο. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδάκια. Και την αδερφή του έχω γνωρίσει» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, στο Πρωινό