Στον έρωτα και στις… εκλογές όλα επιτρέπονται. Η υποψήφια αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού κόμματος, Καμάλα Χάρις, ανέβασε τα ποσοστά του υποψήφιου προέδρου, Τζο Μπάιντεν, όταν αποφάσισε να χορέψει στη βροχή.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενα τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά, με τα περισσότερα εξ αυτών στο Twitter να υποκλίνονται στη γυναίκα «που ξέρει πως πρέπει να είναι το καλό αφεντικό», την υποψήφια αντιπρόεδρο που έφτιαξε τη μέρα των Αμερικανών, οι οποίοι δίνουν αγώνα επιβίωσης απέναντι στον κορωνοϊό και την οικονομία, προφέροντας τους το καλύτερο βίντεο αυτής της προεκλογικής εκστρατείας.

Υπό τη λεζάντα «βροχή ή ήλιος», η δημοκρατία δεν περιμένει κανέναν, η γερουσιαστής από την Καλιφόρνια κινηματογραφήθηκε να χορεύει μπροστά στους ψηφοφόρους της πολιτείας της Φλόριντα, που το παρελθόν ανάμεσα στον Τζορτζ Μπους τον νεώτερο και τον Αλ Γκορ έχει αποδείξει πόσο σημαντική είναι για την τελική ετυμηγορία της κάλπης.

Ακομπλεξάριστη, η Καμάλα δεν δίστασε να δημοσιεύσει το συγκεκριμένο βίντεο και στον δικό της λογαριασμό στο Twitter. Για την ιστορία ο Μπάιντεν με την Χάρις προηγούνται σε όλες τις δημοσκοπήσεις για την εκλογική αναμέτρηση της 3ης Νοεμβρίου εγείροντας την ελπίδα ότι ίσως η Αμερική… βρήκε ξανά το δρόμο της.