Είναι γνωστό ότι η καραντίνα και ο εγκλεισμός απομακρύνει τους ερωτικούς συντρόφους και “σκοτώνει” τον έρωτα, καθώς οι ερωτικές επαφές μειώνονται σημαντικά.

Αυτό οδηγεί πολλούς έλληνες να ψάχνουν άλλους τρόπους να ικανοποιούν τις ερωτικές τους επιθυμίες, με τα ερωτικά site να έχουν ιδιαιτέρως την τιμητική τους.

Η παρακολούθηση των στατιστικών λοιπόν που αφορούν την Ελλάδα ξεκίνησε την πρώτη μέρα έναρξης των περιοριστικών μέτρων έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, καθώς η αύξηση είναι ιδιαιτέρως αυξημένη, με το site μάλιστα της «SugarBabes.tv» να έχει τα πρωτεία σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρίας παραγωγής της Ιννας Ιννάκι.

Ετσι λοιπόν αυτή την περίοδο 537.093 χρήστες επισκέφθηκαν το site με 2.263.965 προβολές σελίδων, ενώ τα άτομα ηλικίας 25-34 είναι στην κορυφή προβολών, με ώρες αιχμής 23:00 με 3:00, ενώ η Αθήνα είναι πρώτη στις πόλης που παρακολουθούν ταινίες ενηλίκων, ακολουθώντας η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα και το Ηράκλειο. Οι ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου στα καλύτερά τους από άποψης επισκεψιμότητας για άλλη μια φορά λόγο κοροναϊού και δωρεάν πρόσβασης στο περιεχόμενο τους. Τα γυρίσματα φυσικά έχουν αναβληθεί, αλλά συντηρούνται από παραγωγές που είχαν προηγηθεί.

Επισκεψιμότητα την περίοδο του 2ου lockdown:

Επισκεψιμότητα ανά φύλο:

Επισκέψεις ανά πόλη:

Kατηγορίες που παρακολουθούν: