Τα 40 της χρόνια κλείνει σήμερα (21 Οκτωβρίου) η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία αποφάσισε να τα γιορτάσει με την οικογένειά της και τους αγαπημένους της φίλους σε ένα απομονωμένο νησί.

Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και σε αυτό είναι καλεσμένα συνολικά 30 άτομα. Μεταξύ αυτών είναι ο σύζυγός της, ο Κάνιε Γουέστ και οι αδερφές της, η Κλόη και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο προορισμός είναι έκπληξη για τους καλεσμένους. Η Κιμ δεν τους αποκάλυψε πού θα πάνε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως είναι το ιδιωτικό νησί Kamalame Cay στις Μπαχάμες, όπου το 2017 η Σερένα Γουίλιαμς και ο σύζυγός της, ο Άλεξ Οχανιάν, πήγαν ταξίδι του μέλιτος.

Πάντως, όλοι οι καλεσμένοι έχουν υποβληθεί σε τεστ για Covid-19, θα ελεγχθούν εκ νέου και την επόμενη εβδομάδα, ενώ θα μεταβούν στον προορισμό με ιδιωτικό jet.

Σημειώνεται ότι μία πηγή κοντά στην οικογένεια δήλωσε: «Οι καλεσμένοι θα αναχωρήσουν από το Λος Άντζελες στις αρχές της άλλης εβδομάδας».