Έξω φρενών φαίνεται να είναι η Κιμ Καρντάσιαν με τις νέες δηλώσεις του συζύγου της, Κάνιε Γουέστ, καθώς ο τελευταίος αναφέρθηκε στο πολύ προσωπικό ζήτημα των συζητήσεων του ζευγαριού περί άμβλωσης και ο λόγος για την περίοδο που η επιτυχημένη επιχειρηματίας ήταν έγκυος στην κόρη τους, Νορθ Γουέστ

«Θα σκότωνα την κόρη μου, σχεδόν τη σκότωσα. Η τότε κοπέλα μου με είχε πάρει τηλέφωνο κλαίγοντας και ουρλιάζοντας, λέγοντας μου ότι είναι έγκυος. Είμαι ράπερ και ακόμη και αν η σύζυγός μου πλέον αποφασίσει να με χωρίσει μετά από αυτή την ομιλία, δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι έφερε στον κόσμο την Νορθ Γουέστ, ενώ εγώ δεν την ήθελα και δεν ήμουν έτοιμος να γίνω πατέρας. Στάθηκε στα πόδια της τότε η Κιμ και προστάτευσε αυτό το παιδί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διάσημος ράπερ. 

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η οικογένεια Καρντάσιαν ισχυρίζεται ότι ο Κάνιε Γουέστ πάσχει από διπολική διαταραχή και πλέον δεν παίρνει τα φάρμακά του. «Ο Κάνιε εδώ και καιρό βρίσκεται σε ένα μάλλον κακό σημείο της ζωής του. Και το ακόμη χειρότερο είναι ότι δεν ακούει κανέναν, προκειμένου να λάβει κάποια βοήθεια σε ό,τι αφορά την ψυχιατρική του κατάσταση. Η Κιμ εδώ και καιρό ανησυχεί, αλλά οι δηλώσεις στην προεκλογική του ομιλία την έχουν εξοργίσει τόσο επειδή ήταν μία πολύ λεπτή πληροφορία που δεν θα έπρεπε να μοιραστεί δημοσίως, όσο και για το ότι η μικρή Νορθ Γουέστ κάποια στιγμή θα μάθει αυτά που είπε ο πατέρας της και σίγουρα θα αναστατωθεί» διευκρίνιζαν καλά πληροφορημένες πηγές στο People. 

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Κιμ θέλει να κλείσει τον άνδρα της σε ψυχιατρείο καθώς χρειάζεται βοήθεια. «Η Κιμ προσπαθούσε να έρθει αεροπορικώς στο Γουαϊόμινγκ με έναν γιατρό για να με κλείσει σε ψυχιατρείο όπως στην ταινία “Get Out” επειδή έκλαιγα χτες και επειδή έσωσα τη ζωή της κόρης μου» είπε ο Κάνιε.

Ο διάσημος ράπερ αναφέρθηκε επίσης στην πεθερά του, Κρις Τζένερ, κοινοποιώντας ένα μήνυμα που της είχε στείλει, καλώντας την να του τηλεφωνήσει και σταματήσει να τον αγνοεί. Στη συνέχεια σχολίασε μερικές από τις επαγγελματικές επιλογές της Κιμ Καρντάσιαν, υπονοώντας πως από πίσω κρυβόταν η Κρις, σημειώνοντας πως η Κιμ δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στην δική της κόρη.

Από την άλλη, η μεγάλη αδελφή των Καρντάσιαν προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη, ωστόσο, αυτή τη φορά είναι εξοργισμένη με την απερισκεψία του συζύγου της και τις ανάρμοστες δηλώσεις του, οι οποίες δεν έχουν ως στόχο μόνο εκείνη, αλλά και τα παιδιά τους.