Η 28χρονη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, την οποία μάλιστα δημοσίευσε και η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ίδια μέρα των γενεθλίων της, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και για το πως πέρασε τα 27 της έτη.

Η Μάιλι Σάϊρους αφού ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για την απουσία της τους τελευταίους μήνες, απάντησε με πλήρη ειλικρίνεια ότι η ίδια «έπεσε» πολύ ψυχολογικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας και δεν ένιωθε καθόλου δημιουργική αλλά χρειαζόταν αυτή την ηρεμία για τον ευατό της , καθώς έτσι κατάφερε να μείνει περισσότερο από δύο εβδομάδες νηφάλια, κάτι που της έκανε πολύ καλό.

Ενώ, παραδέχτηκε ότι δεν ήταν εθισμένη ποτέ με το αλκοολ αλλά ο έντονος φόρτος εργασίας της, την έκανε πολλές φορές να καταφεύγει σ’ αυτό για να νιώθει χαλαρή και έτσι οι αποφάσεις που έπαιρνε ενώ ήταν κάτω από την επήρεια του ήταν πάντοτε λανθασμένες και επιβλαβείς για την ίδια.

Στα 28 της χρόνια πλέον ισχυρίστηκε ότι είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένη και ότι πλέον έχει τον πλήρη έλεγχο του ευατού της και ενημέρωσε τους φανατικούς της θαυμαστές ότι σύντομα θα επιστρέψει δυναμικά.