Η Mέγκαν και ο Χάρι κλείνουν οριστικά την πόρτα του παλατιού

Το πρώην βασιλικό ζευγάρι, σύμφωνα με τη Daily Mail, έδωσε τη χαριστική βολή στο παρελθόν του, καθώς όλες οι κινήσεις τους δείχνουν ότι κάθε μέρα απομακρύνονται όλο και πιο πολύ από το τη βασιλική οικογένεια, με τους εκπρόσωπους της ίδιας να δηλώνουν ότι πλέον η επιστροφή του ζεύγους δεν  φαίνεται πιθανή και η πόρτα του παλατιού έχει κλείσει οριστικά.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ μάλιστα υπέγραψαν και μια αποκλειστική συμφωνία με την Spotify για την παραγωγή και φιλοξενία αποκλειστικών podcasts και ήδη πριν λίγες μέρες έκαναν μέσω της Spotify, έναν απολογισμό για το 2020.

 Ήδη από το Σεπτέμβριο όμως είχαν προχωρήσει σε μια αποκλειστική πολυετή συμφωνία παραγωγής για τηλεοπτικό προγραμματισμό με το  Netflix .

Έτσι, ένας εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε ότι οι συμφωνίες που έχει κάνει το ζεύγος δείχνει ότι οι φιλοδοξίες τους είναι εντελώς διαφορετικές από τη βασιλική ζωή και ότι οι επιλογές τους έχουν καταστρέψει κάθε πιθανότητα να διατηρήσουν έναν επίσημο βασιλικό ρόλο.

Μιλώντας στη Daily Mail,  ο ίδιος περιέγραψε ότι κάθε πιθανότητα επιστροφής στους βασιλικούς ρόλους του δεν είναι ορατή στο κοντινό μέλλον.

Πρόσθεσε όμως ότι : “Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τις επιλογές που έχουν κάνει. Δεν υπάρχει θυμός ή εχθρότητα [εκ μέρους της Βασιλικής Οικογένειας].Αλλά κάθε εμπορική συμφωνία που έχει γίνει από τους Sussexes ήταν ένα καρφί στο φέρετρο κάθε είδους επιστροφής στη βασιλική ζωή.”

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε ότι για να επιστρέψει στη βασιλική ζωή θα σήμαινε ότι το ζευγάρι θα έπρεπε να εγκαταλείψει εμπορικές συμφωνίες που έχουν κάνει, τις οποίες «σαφώς» δεν έχουν σκοπό να ακυρώσουν.