Η δαιμόνια Μέγκαν Μαρκλ, αφού κατάφερε να παντρευτεί τον άτακτο πρίγκιπα Χάρι, αφού του χάρισε έναν γιο και έπειτα τον έπεισε να φύγουν από την Αγγλία κι να εγκατασταθούν στην Αμερική, κάνει τώρα τα πάντα για να τον κρατήσει ευχαριστημένο, μην τυχόν κι αλλάξει γνώμη και γυρίσει στην παλιά του ζωή- που πολύ φοβάται η Μέγκαν-.

Έτσι απευθύνθηκε την προηγούμενη εβδομάδα  , στο πρακτορείο  Harry Walker προκειμένου να τους «κλείνει» διαλέξεις.  Για κάθε μία από τις οποίες θα αμείβονται με 1 εκατ. δολάρια. Το πρακτορείο αυτό έχει αναλάβει και άλλους διάσημους ως μάνατζερ τους, όπως τους Ομπάμα, τους Κλίντον, την Όπρα Γουίνφρι.

Τα θέματα για τα οποία θα μιλά το ζεύγος  θα αφορούν , σύμφωνα με το περιοδικό Town & Country, κοινωνικά ζητήματα όπως η ισότητα των φύλων, φυλετική δικαιοσύνη, ψυχική υγεία, αλλά και θέματα που θα έχουν σχέση με το φιλανθρωπικό τους ίδρυμά  Archewell και την αποστολή του. Μην τη δούμε ξαφνικά να βάζει και υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ. Όλα να τα περιμένουμε τίποτα δεν είναι impossible για την Μέγκαν!