Η Μελάνια σε ρόλο… Άη Βασίλη χάρισε παιδικά χαμόγελα (pics & vid) | melania

Η Μελάνια Τραμπ έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων όπως φαίνεται και από την τελευταία της εμφάνιση σε ρόλο… Άη Βασίλη!

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αφού αποκάλυψε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στον Λευκό Οίκο, βρέθηκε με παιδιά και τις οικογένειές τους στο ετήσιο γεγονός «Toys for Tots» που φιλοξένησε το Ναυτικό Σώμα και τους μοίρασε σακούλες «Be Best», εμπνευσμένες από την δική της πρωτοβουλία, στην Ναυτική βάση Ανακόστια Μπόλινγκ στην Ουάσινγκτον.

Η Μελάνια σε ρόλο… Άη Βασίλη χάρισε παιδικά χαμόγελα (pics & vid) | two 4

Η Μελάνια Τραμπ έδειχνε για άλλη μία φορά εντυπωσιακή με ένα κρεμ πουλόβερ και μια ριγέ λευκή και κόκκινη Gucci φούστα, αξίας 1980 δολαρίων, με μία κόκκινη λεπτή ζώνη και κόκκινα κουμπιά στην μπροστινή πιέτα. Και παρόλο που η φούστα είχε, στην πραγματικότητα, αντλήσει την έμπνευσή της από τις ρετρό στολές του μπέιζμπολ, η Μελάνια Τραμπ την έκανε πιο χριστουγεννιάτικη, συνδυάζοντάς την με κόκκινες δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.

Το πρόγραμμα Toys for Tots παρέχει παιχνίδια και άλλα δώρα σε εκατομμύρια άπορα παιδιά σε όλη την χώρα τα Χριστούγεννα από την δεκαετία του 1940 και ήταν η τρίτη φορά που η Μελάνια Τραμπ βοήθησε εθελοντικά στην εκδήλωση, μοιράζοντας με την βοήθεια δύο ναυτικών λευκά σακίδια «Be Best» στα παιδιά της βάσης για το επόμενος έτος. Ηβ εκστρατεία Be Best της Πρώτης Κυρίας επικεντρώνεται στην ευημερία των παιδιών, ενώ υποστηρίζει την καταπολέμηση της κυβερνοεπίθεσης και της χρήσης ναρκωτικών. Η πρωτοβουλία, μάλιστα, αυτή αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τις διακοσμήσεις των Χριστουγέννων του Λευκού Οίκου, με στολίδια που έφεραν το λογότυπο της.

Η Μελάνια σε ρόλο… Άη Βασίλη χάρισε παιδικά χαμόγελα (pics & vid) | five

Στην ομιλία της, η Μελάνια Τραμπ ανέφερε: «Είναι υπέροχο να έρχομαι εδώ για να υποστηρίξω αυτή την σημαντική χριστουγεννιάτικη παράδοση. Η συγκεκριμένη εκδήλωση του Ναυτικού είναι μία από τις αγαπημένες μου εκδηλώσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων». Η Πρώτη Κυρία ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που ήταν εκεί για να βοηθήσουν, προτού επαινέσει τους στρατιώτες για τις θυσίες που κάνουν τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειές τους για την χώρα τους.