Η «παγκόσμια ημέρα του άνδρα» αλλιώς... | Kae Mercedes Gianitsis Kaligeros Petrounias Papalios Panathinaikos 03 12 19 scaled

Του Γιάννη Χαλκιαδάκη

Την «Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα»  τίμησε με διαφορετικό τρόπο, η Mercedes-Benz Hellas και οι συνεργάτες της,  στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευαισθητοποίησης #love2give, διοργανώνοντας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας  στη Ν. Κηφισιά, τέλη  Νοεμβρίου,  Τουρνουά Μπάσκετ στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από τις εταιρείες χρονομίσθωσης της Avis, της Arval, της ALD και της Hertz!

Με αυτό το Τουρνουά, εκτός από το να καλλιεργηθεί το ομαδικό πνεύμα, στόχος ήταν η  αλλαγή της οπτικής όλων των συμμετεχόντων, παρουσία του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου της  Mercedes-Benz Hellas Ιωάννη Καλλίγερου και του γενικού διευθυντή Μακροχρόνιων Μισθώσεων AVIS Ζαχαρία Γιαννίτση, με την καθοδήγηση, του αντιπροέδρου  της ομάδας Παναθηναϊκός ΑμεΑ Κωνσταντίνου Παπαλιού και του ψυχολόγου Δημήτρη Πετρούνια.

Η νικήτρια ομάδα έπαιξε στον τελικό με την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, μία νέα και γεμάτη πάθος ομάδα που ιδρύθηκε στα τέλη του 2018. 


Οι περισσότεροι Έλληνες μπήκαν στο δικό τους σπίτι με τη στήριξη της Εθνικής Tράπεζας.