Όπως αποδείχτηκε όμως η όμορφη κοπέλα είναι στην πραγματικότητα ένας πενηντάρης Γιαπωνέζος μηχανόβιος που άλλαζε τις φωτογραφίες του με το FaceApp.

Ο λογαριασμός της νεαρής ταξιδιώτισσας με την αγάπη στις μηχανές στο Twitter έχει γίνει ένα viral ταξιδιωτικό blog με φωτογραφίες μιας όμορφης κοπέλας, που κατά καιρούς διαφημίζει ενεργειακά ποτά ή γλυκά.

Πολλοί χρήστες ενδιαφέρθηκαν να μάθουν την ταυτότητα της όμορφης ταξιδιωτικής influencer, αλλά όταν ήρθε η ώρα της αποκάλυψης σε εκπομπή της ιαπωνικής τηλεόρασης πολλοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Και μάλλον για τους λάθος λόγους.

Το όμορφο κορίτσι είναι στην πραγματικότητα ένας τρελοπενηντάρης με μακρύ μαλλί, που αλλάζει την όψη του στις εικόνες που ανεβάζει με τη βοήθεια της εφαρμογής επεξεργασίας φωτογραφιών, FaceApp.

Ο άντρας-που είναι στην πραγματικότητα λάτρης των ταξιδιών με μοτοσικλέτα, αυτό δεν είναι ψέμα-επέλεξε αυτό το τέχνασμα γιατί ήθελε το μπλογκ του να γίνει δημοφιλές στα social media και, όπως λέει, κανείς δεν θα ενδιαφερόταν να ακολουθεί τις περιπέτειες ενός άντρα στην ηλικία του.

Κι έτσι κατέφυγε στο εύκολο τέχνασμα της εφαρμογής FaceApp και κατόρθωσε να γίνει viral.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του άντρα η δημοφιλία του λογαριασμού απογειώθηκε.