Η παράσταση «Με τη σιωπή» σε online streaming

Οι Επιχειρήσεις Λεμπέση σε συνεργασία με το Θεατροκίνημα,  μέσω world wide  live streaming, παρουσιάζουν στις 15-16 &17 Ιανουαρίου   στις  20.00, την βραβευμένη  παράσταση « Με τη Σιωπή » του Αλεχάντρο  Κασόνα, που χάρισε στην Μίρκα Παπακωνσταντίνου το Α΄ Βραβείο  ερμηνείας.

Διασκευή – Σκηνοθεσία : Νίκος Καραγέωργος.

Παίζουν ακόμη: Κώστας Αρζόγλου, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Άννα Μονογιού, Σταυριάνα Πανδή, Ειρήνη Ράπτη, Σταύρος Μοίρας, Ελένη Αποστολοπούλου.

Το έργο διαδραματίζεται στο σπίτι που το λένε «τα εφτά μπαλκόνια », αρχοντικό πλούσιων κτηματιών. Είναι ένα μεταφυσικό παραμύθι, με πρωταγωνίστρια την  ανύπαντρη Ελισέα, που περιμένει τον αρραβωνιαστικό της να γυρίσει από την Αμερική και που  ζει περισσότερο στο μαγικό δωμάτιο της φαντασίας της παρά στην πραγματικότητα, αφήνοντας τον ρεαλιστικό χρόνο να περνάει μένοντας στο παρελθόν.

Σε αυτό της το ταξίδι παρέα θα της κάνει ένα αυτιστικό παιδί, ο ανιψιός της. Το έργο σπάει τα όρια της στενής πραγματικότητας και μας φέρνει αντιμέτωπους με το εξωπραγματικό , μιλάει για την διαφορετικότητα, τη σημασία των λέξεων και των εννοιών για έναν άλλο κόσμο, που κατακλύζεται από σιωπές αλλά και ήχους.

Εισιτήρια εδώ.