Η Singapore Airlines εισάγει το A350-900 στις πτήσεις της Κωνσταντινούπολης | Singapoore

Η Singapore Airlines (SA) συνεχίζει την εκσυγχρόνιση του στόλου της εισάγοντας το A350-900, ένα από τα πιο μοντέρνα αεροσκάφη σε ολόκληρο τον κόσμο, στην τουρκική αγορά. Η εναρκτήρια πτήση SQ 391 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης την 1η Δεκεμβρίου στις 14.25μ.μ. και προσγειώθηκε στη Σιγκαπούρη στις 05.45π.μ. (ώρα Σιγκαπούρης) την επόμενη μέρα.

Η Singapore Airlines είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στην Τουρκία που προσφέρει ένα προϊόν Premium Economy Class (Αναβαθμισμένη οικονομική Θέση), την τελευταία κατηγορία καμπίνας που εισάγεται στην ιστορία του βραβευμένου αερομεταφορέα. Η παρουσίαση του συγκεκριμένου αεροσκάφους σημειώνεται σε μια ξεχωριστή στιγμή, καθώς οι κυβερνήσεις της Τουρκίας και της Σιγκαπούρης γιορτάζουν 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων.

Η  Singapore Airlines γιόρτασε την ειδική αυτή περίσταση με μια μεγάλη γιορτή στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Η γιορτή με τίτλο «Entry into Service» τιμήθηκε από ξεχωριστούς καλεσμένους, ανάμεσα τους ο Κυβερνήτης του Αεροδρομίου της Κωνταντινούπολης Ισμαήλ Σανλί και ο Περιφερειακός Αντιπρόεδρος της Singapore Airlines Σεκ Ενγκ Λι. Το επίκεντρο των εορτασμών του αεροδρομίου ήταν η παράσταση τσίρκου συγκροτήματος και η θεατρική παράσταση με θέμα την Ανατολία, που γοήτευσε το κοινό με την εντυπωσιακή χορογραφία του, η οποία κορυφώθηκε σε δύο πύργους χορευτών που συνδέονταν με μια κορδέλα που συμβολίζει την πολιτιστική γέφυρα μεταξύ Τουρκίας και Σιγκαπούρης.

Οι επιβάτες που πέταξαν από Κωνσταντινούπολη προς τη Σιγκαπούρη με το πρώτο Α350-900 απόλαυσαν ένα ειδικό μενού το οποίο είχαν επιλέξει πάνω από 100.000 followers του Facebook της Singapore Airlines. Το μενού της Business Class περιλάμβανε Sarma, Adana Kebab και κανταΐφι και της Premium Economy καθώς και της Οικονομικής Θέσης Imam Bayildim Adana Kebab και ρυζόγαλο. Όλοι οι επιβάτες έλαβαν αναμνηστικό δώρο ένα μαξιλάρι λαιμού στα χρώματα του φημισμένου Sarong Kebaya που φορούν τα διάσημα κορίτσια της Σιγκαπούρης.


«Η ανάπτυξη των τελευταίων και πιο σύγχρονων αεροσκαφών μας, η νέα A350 και η εισαγωγή της μοναδικής Premium Economy Class στην τουρκική αγορά αντανακλά την εμπιστοσύνη της Singapore Airlines στην Τουρκία», δήλωσε ο Περιφερειακός Αντιπρόεδρος κ. Σεκ Ενγκ Λι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. «Είμαστε ευγνώμονες για τη μεγάλη υποστήριξη των Τούρκων πελατών μας και του νέου σύγχρονου αεροδρομίου.»

Το A350-900 της Singapore Airlines έχει ακόμα πιο αεροδυναμικό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά με αθόρυβους κινητήρες, ενώ διαθέτει ακόμα πιο ευρύχωρη καμπίνα. Επίσης διαθέτει υπηρεσίες Wi-Fi καθώς και το KrisWorld -το υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας της Singapore Airlines με οθόνες αφής. Το Α350-900 της Singapore Airlines διαθέτει 42 καθίσματα στη θέση Business Class, 24 καθίσματα στη θέση Premium Economy και 187 καθίσματα στην Οικονομική Θέση.


Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως υψηλότερο ταβάνι, μεγαλύτερα παράθυρα και ειδικό φωτισμό καμπίνας σχεδιασμένο ώστε να μειώνει τα συμπτώματα του jetlag, το αεροσκάφος εξασφαλίζει στους επιβάτες μια βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία.