Ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο παίρνοντας εξιτήριο από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ στο οποίο νοσηλευόταν αφού είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ ανέβηκε στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου και αφαίρεσε επιδεικτικά τη μάσκα του ώστε να χαιρετήσει με στρατιωτικό χαιρετισμό το ελικόπτερο Marine One, που τον μετέφερε από και προς το νοσοκομείο.

Το μήνυμά του

Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, ανέβασε και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, καλώντας τον κόσμο να μην φοβάται τον κορωνοϊό αλλά και ότι το εμβόλιο θα είναι έτοιμο σύντομα:

«Μόλις έφυγα από το νοσοκομείο Walter Reed. Έμαθα πολλά για τον κορωνοϊό και ένα είναι σίγουρο. Μην σας αφήσει να σας κυριεύσει. Μην τον φοβάστε. Θα τον νικήσετε. Έχουμε τον καλύτερο ιατρικό εξοπλισμό. Έχουμε τα καλύτερα φάρμακα. Όλα έχουν εξελιχθεί πρόσφατα. Δεν ένιωθα τόσο καλά και ένιωσα τις τελευταίες δυο ημέρες καλύτερα από ότι πριν από 20 χρόνια. Μην τον αφήνεται να καταβάλει τις ζωές σας. Έπρεπε σαν ηγέτης να βγω μπροστά και ας ήξερα ότι υπάρχει κίνδυνος. Οποιοσδήποτε ηγέτης δεν θα έκανε ότι έκανα. Τώρα είμαι καλύτερα. Βγείτε έξω. Προσέξτε. Το εμβόλιο έρχεται σύντομα. Ευχαριστώ πολύ».