Η στιγμή της σύλληψης άνδρα που δεν φορούσε μάσκα – Έκανε λόγο για αστυνομική βία (vid) | Κέρκυρα scaled

Ένα τρομερό συμβάν καταγράφηκε στην Κέρκυρα. Ποδηλάτες αστυνομικοί ζήτησαν από πολίτη που δεν φορούσε μάσκα σε εξωτερικό χώρο τα στοιχεία του, προκειμένου να του επιβάλλουν πρόστιμο.

Ωστόσο, ο διαπληκτισμός οδήγησε στο να κληθούν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που, θεωρώντας ότι ο πολίτης το σκάει, τον έριξαν στο οδόστρωμα και ενώ ο ίδιος έλεγε ότι είναι καρδιοπαθής.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA

Διαφορετική όμως είναι η εκδοχή αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού που αναφέρει στο MEGA ότι ο 40χρονος ήταν συνεργάσιμος και ζητούσε ο ίδιος να πάει στο Τμήμα με τους αστυνομικού για να καταθέσει σε βάρος τους μήνυση.

«Τους φώναζε πάμε τώρα στο Τμήμα να σας κάνω μήνυση, γιατί είναι λάθος αυτό που κάνετε και την ώρα που κάνει την κίνηση να μπει στο αμάξι τον αρπάζουν τέσσερα άτομα. Τον σπρώχνουν κάτω τον πατάνε ενώ αυτός συνεργαζόταν ήθελε να πάει στο Τμήμα» περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ο άνθρωπος με το που τον τράβηξαν από το αμάξι φώναζε ”συνεργάζομαι είμαι καρδιοπαθής. Συνεργάζομαι είμαι καρδιοπαθής” προσθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά των αστυνομικών και απειλή ενώ του επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Από την πλευρά του ο συλληφθείς κατέθεσε μήνυση σε βάρος ενός αστυνομικού για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη με αποτέλεσμα ο ένστολος να συλληφθεί.