Η συγκινητική ανάρτηση της Σίσσυς Χριστίδου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου (pic) |

Η φωτογραφία των δύο γυναικών

«Το κορίτσι αυτό, μπορεί να βρίσκεται πίσω από μια μάσκα, όμως δεν κρύφτηκε ποτέ», έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της η Σίσσυ Χριστίδου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια, οι δύο γυναίκες ποζάρουν χαμογελαστές δίπλα-δίπλα.

«~ΙΩΑΝΝΑ. Αύριο το πρωί, στο πλατό του @xamogelakaipali θα βρίσκεται η @paliospirou.joanna. Αυτό το φωτεινό πλάσμα που δίδαξε σε όλους μας δύναμη, μου έκανε την τιμή να μπω στο σπιτι της, να δω τη ζωη της, να μιλήσω με τους δικούς της ανθρώπους και να μάθω, μαζί με εσάς, όσα βίωσε η ίδια και όσοι την αγαπούν, από την πρώτη εκείνη στιγμή μέχρι και σήμερα…

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη ζέστη αγκαλιά της, την οικειότητα της, το φως της..Δεν θα ξεχάσω την προσφώνηση «Σισσάκι», το απαλό της άγγιγμα στο χέρι μου, το τηλεφώνημα που ζήτησε να κάνει…Δεν θα ξεχάσω όμως ούτε, τη στιγμή που θα μου δείξει για πρώτη φορά τα γυμνά της χέρια, καρπούς και μπράτσα, στα οποία δεν έχουν μείνει ούτε καν οι φλέβες πια..

Ούτε πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την δυσωδία του βιτριολιού, όταν θα ανοίξει την σακούλα με τα κουρελιασμένα απομεινάρια της ημέρας εκείνης, ή τις στάχτες που θα πέσουν σαν μαύρο πυκνό χιόνι κάτω, όταν θα τα σηκώσει..

Τις αμέτρητες μάσκες και τα γεμάτα φάρμακα και κρέμες κουτιά…Δεν θα ξεχάσω την εκκωφαντική αλήθεια που δέχτηκε να μοιραστεί μαζί μας.

.Αύριο θα έρθει εκείνη στο δικό μας «σπίτι». Σας περιμένω λοιπόν να την υποδεχτούμε… Να κάνουμε αυτό το ταξίδι στη ζωη της όλοι μαζί..

Γιατί το κορίτσι αυτό, μπορεί να βρίσκεται πίσω από μια μάσκα, όμως δεν κρύφτηκε ποτέ…Ιωάννα σ´ευχαριστώ..

Για όλα ♥️», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της.