Ο Νίκος Χαρδαλιάς βούρκωσε χθες λίγο πριν την ολοκλήρωση της τελευταίας ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρας.

Με το τέλος της έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Facebook με την οποία «αποχαιρέτησε» τον κόσμο που τους παρακολουθούσε, τονίζοντας ότι μαζί με τον λοιμωξιολόγο θα συνεχίσουν τον αγώνα κατά του κορωνοϊού.

Αναλυτικά:

«Σήμερα, κλείσαμε με την κοινή μας συνέντευξη με τον Καθηγητή Τσιόδρα, 72 ημέρες – από τις 16 Μαρτίου – σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης. Έκλεισε ένας κύκλος ειλικρινούς επικοινωνίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Έλληνες συμπολίτες μας σε όλη την χώρα!
Και να είστε σίγουροι ότι με τον Καθηγητή θα συνεχίσουμε καθημερινά την εξαιρετική συνεργασία μας πίσω από τις κάμερες των 18:00, παρακολουθώντας κάθε μέρα τις εξελίξεις. Παραμένει άλλωστε το δικό μας μοναδικό στοίχημα ευθύνης, που από την πρώτη στιγμή κληθήκαμε να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας.

Ένας κύκλος κλείνει, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση, παραμένουμε σε επιφυλακή, παραμένουμε συνεπείς στην τήρηση των κανόνων και των οδηγιών και παραμένουμε υπεύθυνοι στην καθημερινότητά μας.

Στην Πολιτική Προστασία δεν σταματάμε. Παραμένουμε σε απόλυτη ετοιμότητα. Πάντα έτοιμοι σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.🇬🇷 Συνεχίζουμε…
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για όλα»

Σήμερα, κλείσαμε με την κοινή μας συνέντευξη με τον Καθηγητή Τσιόδρα, 72 ημέρες – από τις 16 Μαρτίου – σχεδόν…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Hardalias B στις Τρίτη, 26 Μαΐου 2020