Η συνωμοσιολογική ανάρτησή του Θαλασσινού για τα εμβόλια

Χθες, ήταν μια ιστορική μέρα, καθώς άρχισαν οι πρώτοι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού, με την πρώτη νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε να είναι η Ευανθία Καμπισιούλη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι αρχηγοι του κράτους με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να εμβολιάζονται.

Ωστόσο, οι πρώτες αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν με τον αγαπημένο τραγουδιστή, Παντελή Θαλασσινό να κάνει μια ανάρτηση που «άναψε» φωτιές. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν φαίνεται να πιστεύει ότι ο εμβολιασμός που έγινε μπροστά στις κάμερες ήταν αληθινός και χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του εκφράζει τη πεποίθηση του, ότι το εμβόλιο που έγινε δεν είναι τίποτα παραπάνω από φυσιολογικό όρο.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;»

Όπως, ήταν φυσικό οι χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την ανάρτηση του τραγουδιστή, με πολλούς μάλιστα να τον κατηγορούν για αυτή την τοποθέτηση και να τον σχολιάζουν ιδιαιτέρως καυστικά.

Ωστόσο, στις συνωνομοσιολογικές αυτές δηλώσεις του τραγουδιστή φαίνεται ότι απάντησε και η πρώτη νοσηλεύτρια που έκανε πρώτη το εμβόλιο, η οποία με την ανάρτηση της αυτή, απαντάει σε όλους τους αρνητές του εμβολίου.