Η TeamViewer είναι επίσημος χορηγός φανέλας στο νέο home kit της Manchester United για το 2021/22

Η TeamViewer είναι από σήμερα ο νέος κύριος χορηγός φανέλας με το λανσάρισμα του νέου home kit της Manchester United για το 2021/22. Από την αρχή της  προσεχούς σεζόν, οι ομάδες ανδρών, γυναικών και της ακαδημίας της Manchester United θα αγωνίζονται με στολή με το όνομα και το λογότυπο της TeamViewer. Έτσι, η συνεργασία μεταξύ μιας από τις πιο δημοφιλείς και εμβληματικές αθλητικές ομάδες στον κόσμο και μία από τις κορυφαίες εταιρείες λογισμικού της Ευρώπης είναι γεγονός.

Το λανσάρισμα του νέου home kit σηματοδοτεί το ντεμπούτο της πενταετούς συνεργασίας της Manchester United με στόχο να αξιοποιήσει τη δύναμη της απαράμιλλης κοινότητας του ομίλου 1,1 δισεκατομμυρίων θαυμαστών και οπαδών σε όλο τον κόσμο.

Μέσω της ενσωμάτωσης των λύσεων της TeamViewer στις καθημερινές διαδικασίες του συλλόγου, η  TeamViewer θα παρουσιάσει τις μοναδικές δυνατότητες της τεχνολογίας της για να μεταμορφώσει τον τρόπο που λειτουργεί και αλληλοεπιδρά ο κόσμος με την αγαπημένη του ομάδα.  Αυτό περιλαμβάνει την σύσφιξη των σχέσεων των οπαδών της Manchester United, για παράδειγμα μέσω των πρωτοποριακών λύσεων AR και απομακρυσμένης πρόσβασης στο Old Trafford – το διάσημο στάδιο της Manchester United.

O Managing Director της Manchester United, Richard Arnold, είπε: « το λανσάρισμα του νέου home kit είναι μια συναρπαστική στιγμή πριν από την έναρξη κάθε σεζόν και ειδικά φέτος, καθώς καλωσορίζουμε την TeamViewer ως τον νέο κύριο χορηγό της φανέλας μας. Ενώ η φανέλα θα είναι το πιο ορατό σύμβολο της συνεργασίας μας, ανυπομονούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία TeamViewer για να οδηγήσουμε την ψηφιοποίηση του συλλόγου και να ανοίξουμε νέους τρόπους για να συνδεθούμε με τους θαυμαστές μας. Αυτό θα φέρει τεράστια οφέλη και στους δύο οργανισμούς μας και, το πιο σημαντικό, στους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο».

Ο Oliver Steil, CEO της TeamViewer, είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τo brand μας στο μπροστινό μέρος της πιο εμβληματικής φανέλας στα παγκόσμια αθλήματα. Η συνεργασία με την Manchester United αποτελεί βασικό πυλώνα της διαμόρφωσης της περαιτέρω αντίληψης της TeamViewer ως παγκόσμια μάρκα τεχνολογίας. Θα υποστηρίξουμε τον σύλλογο στις προσπάθειές του για ψηφιοποίηση και θα δείξουμε αυτές τις περιπτώσεις χρήσης σε όλους τους χρήστες και τους πελάτες μας παγκοσμίως. Αυτό θα ενισχύσει το εύρος του χαρτοφυλακίου των λύσεων μας και θα εξηγήσει πώς δημιουργούμε έναν κόσμο που λειτουργεί καλύτερα. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η νέα σεζόν και να δούμε την ομάδα σε δράση με τη νέα της φανέλα στο θρυλικό Θέατρο των Ονείρων».

Εκτός από την κυκλοφορία του home kit, οι λύσεις της TeamViewer παρουσιάστηκαν σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από κοινού σήμερα από την TeamViewer και την Manchester United για να σηματοδοτήσει την έναρξη της συνεργασίας τους.

Αυτό το video  μας δείχνει πως το νέο home kit και η συνεργασία αυτή θα φέρει πιο κοντά τους φιλάθλους και την ομάδα που λατρεύουν: https://youtu.be/XvkLhKHXWzM

Σχετικά με την TeamViewer

Η TeamViewer είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρία τεχνολογίας που παρέχει μια πλατφόρμα συνδεσιμότητας για απομακρυσμένη πρόσβαση, έλεγχο, διαχείριση, παρακολούθηση και επισκευή συσκευών οποιουδήποτε είδους – από φορητούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα έως βιομηχανικά μηχανήματα και ρομπότ. Παρόλο που η TeamViewer είναι δωρεάν για ιδιωτική χρήση, έχει περισσότερους από 600.000 συνδρομητές και επιτρέπει σε εταιρείες όλων των μεγεθών και από όλους τους κλάδους να ψηφιοποιήσουν τις κρίσιμες για την επιχείρησή τους διαδικασίες μέσω απρόσκοπτης συνδεσιμότητας. Αντίθετα με τα παγκόσμια megatrends, όπως ο πολλαπλασιασμός συσκευών, ο αυτοματισμός και η νέα δουλειά, η TeamViewer διαμορφώνει προληπτικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό και καινοτομεί συνεχώς στους τομείς της επαυξημένης πραγματικότητας, του Internet of Things ή της τεχνητής νοημοσύνης. Από την ίδρυση της εταιρίας το 2005, το λογισμικό TeamViewer έχει εγκατασταθεί σε περισσότερες από 2,5 δισεκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία εδρεύει στο Γκόπινγκεν της Γερμανίας και απασχολεί περισσότερα από 1.400 άτομα παγκοσμίως. Το 2020, το TeamViewer πέτυχε χρεώσεις περίπου 460 εκατομμυρίων ευρώ. Το TeamViewer AG (TMV) είναι εισηγμένο στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης και ανήκει στο MDAX. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο  www.teamviewer.com.

Επικοινωνία

Μάγδα Πανουργιά – Communication Effect, 2106898300, [email protected]