Ένα μωράκι που γεννήθηκε έπειτα από τον θανάσιμο τραυματισμό της μητέρας του από μια ασυνείδητη οδηγό, ανάρρωσε πλήρως με θαυματουργό τρόπο. 

Τώρα, η φωτογράφιση που ήταν η επιθυμία της άτυχης Γεσένια Αγκιλάρ, έγινε πραγματικότητα και είναι viral. 

«Είναι μια ευλογία και με κάνει να ξεχνάω όλο τον πόνο και την θλίψη που περνάω», δήλωσε ο Τζέιμς Άλβαρεζ, κρατώντας την σχεδόν δύο μηνών κόρη του, Άνταλιν Ρόουζ Άλβαρεζ, που επέζησε από μια πιο αδιανόητη τραγωδία. 

Στις 11 Αυγούστου, ο Άλβαρεζ και η 23χρονη σύζυγός του, περπατούσαν χέρι-χέρι σε ένα πεζοδρόμιο στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια, όταν μια γυναίκα που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών, έπεσε πάνω τους, σκοτώνοντας την Αγκιλάρ, η οποία ήταν 8 μηνών έγκυος.  

«Συνέβη τόσο γρήγορα», είπε ο Αλβαρέζ με δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό του. 

«Άκουσα τον θόρυβο από το αυτοκίνητο και μόλις γύρισα, το είδα να έρχεται καταπάνω μας, έκλεισα τα μάτια και είπα πως ”αυτό είναι το τέλος”»

Δυστυχώς δεν ήταν για εμένα. Μακάρι να ήταν για μένα. Είδα την γυναίκα μου στο πεζοδρόμιο μέσα στα αίματα να φωνάζει, ”το μωρό, σώσε το μωρό”»

Η κατάσταση της υγείας της μικρής Άνταλιν ήταν κρίσιμη και οι γιατροί έδιναν ελάχιστες πιθανότητες για να τα καταφέρει. Όμως η μικρούλα τα κατάφερε.   

Εκείνη και ο μπαμπάς της έκαναν τη φωτογράφηση που ονειρευόταν η μαμά της, ενσωματώνοντας την Αγκιλάρ μέσα σε κάθε φωτογραφία, με το πέπλο γάμου της μαμάς, τα αγαπημένα της λουλούδια και τις φωτογραφίες της. 

«Ελπίζω οι άνθρωποι να δουν το γλυκό προσωπάκι της και να το σκέφτονται καλά πριν κάνουν κάτι ηλίθιο και χωρίσουν οικογένεις.

Το κοριτσάκι μου δεν το άξιζε αυτό, η Γεσένια μου δεν το άξιζε αυτό», συμπλήρωσε ο Άλβαρεζ.

Η οδηγός, η 40χρονη Κέρτνι Παντόλφι, η οποία κατά τη στιγμή του δυστυχήματος βρισκόταν έξω με εγγύηση για άλλο αδίκημα, πλέον κατηγορείται για φόνο.

 

«Αυτή η γυναίκα είχε πολλές ευκαιρίες για να αλλάξει την ζωή της και δεν άλλαξε και λόγω των πράξεων της, μου στέρησε την γυναίκα μου και στην κόρη μου την μαμά της».

«Το πιο δύσκολο είναι ότι θα μεγαλώσει χωρίς τη μαμά της. Δεν θα νιώσει ποτέ τη ζεστασιά της μητέρας της», είπε ο δυστυχής πατέρας.

Είπε επίσης ότι ένιωθε τόσο μόνος όταν συνέβη αυτό το δυστύχημα και δεν ήξερε αν θα το αντιμετώπιζε. 

Ευχαρίστησε την κοινότητα για την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβε και του έδωσε τη δύναμη που έπρεπε ώστε να είναι εκεί για την κόρη του. 

Η φωτογράφιση που δυστυχώς δεν έγινε ποτέ…

Η εγγύηση της Παντόλφι ανέρχεται σε 3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ έχει προγραμματιστεί ακρόαση στο δικαστήριο για τον Δεκέμβριο.