Η Θεσσαλονίκη γίνεται... στούντιο - Στήνονται σκηνικά για την ταινία του Μπαντέρας (pics-vid)

Ξεκίνησαν να στήνονται τα σκηνικά στη Θεσσαλονίκη που θα χρησιμοποιηθούν για την ταινία που γυρίζει στην πόλη ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr, συνεργεία βρίσκονται επί ποδός και δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να στήσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστεί. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων η εταιρεία παραγωγής υπέγραψε ρήτρα με τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ που έχει παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του που βρίσκονται στην Μίκρα.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το σενάριο του «The Enforcer», η ταινία διαδραματίζεται στη Φλόριντα, με θέμα έναν πρώην εγκληματία που πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι. Έτσι, γνώριμες γωνιές και γνωστοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης αναμένεται να μετατραπούν σε… Μαϊάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες, αρχές τις επόμενης εβδομάδας και θα έχουν διάρκεια περίπου ενάμιση μήνα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Αντόνιο Μπαντέρας με την Κέιτ Μπόσγουρθ και τον ράπερ 2 Chains.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως έκανε γνωστό το GRTimes.gr, από τις πρώτες κιόλας ώρες που έγινε γνωστό ότι η ταινία θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη, χιλιάδες ήταν οι άνθρωποι που έστειλαν τα βιογραφικά τους προκειμένου να συμμετέχουν στην ταινία.