Ιδιοκτήτης της «Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς» ο ηθοποιός Έρικ Στόουνστριτ | 09

Μέτοχος της ομάδας του μπέιζμπολ «Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς» είναι πλέον, ο ηθοποιός Έρικ Στόουνστριτ, που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Modern Family», αφού κατάφερε να ενώσει τοπικούς επιχειρηματίες για το εγχείρημα αυτό.

   Όσοι ακολουθούν τον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωρίζουν ότι είναι φανατικός φίλαθλος της ομάδας, μάλιστα σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς εμφανίστηκε και ο παλαίμαχος παίκτης της «Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς» Τζορτζ Μπρετρ.

   «Δεν είναι μυστικό πόσο παθιασμένος είμαι με την πόλη του Κάνσας», έγραψε στο τουίτερ ο ηθοποιός. «Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να επενδύσω στην ομάδα της δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν πιο συναρπαστικό τρόπο από το να συνδυάσω ένα από τα πάθη μου, με την αγάπη μου για τους σπουδαίους ανθρώπους της πατρίδας μου. Ανυπομονώ να είμαι μέλος της ομάδας που αγωνίζεται να φέρει και πάλι το πρωτάθλημα του μπέιζμπολ στην πόλη του Κάσνας», έγραψε ο Στόουνστριτ.

   Η αγορά της ομάδας κόστισε περίπου 1 δισ. δολάρια και στον κατάλογο των νέων ιδιοκτητών περιλαμβάνονται ονόματα τοπικών επιχειρηματιών, μεταξύ των οποίων και του ηθοποιού Στόουνστριτ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ