Ηλίας Μαμαλάκης: Ο λόγος που παραιτήθηκε από την εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη (vid)

Την την Ανθή Σαλαγκούδη, την οποία απολαμβάνουμε φέτος στο Survivor, τη γνωρίσαμε πρώτη φορά στην ενημερωτική-ψυχαγωγική εκπομπή «136», με συμπαρουσιαστή τον Γιάννη Δάρρα και με τον Ηλία Μαμαλάκη.

Ωστόσο, λίγο μετά την πρεμιέρα, ο Ηλίας Μαμαλάκης υπέβαλε την παραίτησή του. Τώρα o Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και σχολίασε τη συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη στο «Survivor 4», ενώ εξήγησε και τον λόγο της παραίτησής του από την εκπομπή που παρουσίαζε τότε η δημοσιογράφος.

«Δεν βλέπω ούτε… τα τρέιλερ του Survivor, μου είναι παντελώς αδιάφορο. Τους αφήνουν νηστικούς, μπαίνουν στη θάλασσα, βγαίνουν από τη θάλασσα, πετάνε μια μπάλα… Το να έβλεπα λοκατζήδες στη βασική τους εκπαίδευση θα με ενδιέφερε περισσότερο», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Για τη συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη σχολίασε: «Το άκουσα ότι η Ανθή Σαλαγκούδη πήγε στο Survivor και μου έκανε εντύπωση, γιατί είναι μια γυναίκα σύγχρονη μεν, πολύ όμορφη, πολύ καλοβαλμένη, αλλά δεν μου είχε φανεί πολύ αθλητικός τύπος. Και νομίζω ότι στο Survivor θα πάει κάποιος ο οποίος έχει κάποιες επιδόσεις σε αθλήματα, σε αντοχές κ.λπ.».

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε και στην παραίτησή του από την εκπομπή που παρουσίαζε η Ανθή Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ: «Μου είχαν πει ότι θα έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο. Στη ροή της πρώτης και της δεύτερης εκπομπής δεν τον πήρα αυτόν τον ρόλο. Εμένα δεν με ενδιέφερε να πάω να μαγειρεύω, να πάω να κάνω μια συνταγή στη ροή της εκπομπής, και στην τρίτη εκπομπή παραιτήθηκα. Το τηλέφωνο του κ. Δάρρα το έχω ακόμη στο κινητό μου, της κ. Σαλαγκούδη δεν το έχω. Νομίζω μετά από λίγο η εκπομπή διακόπηκε», τόνισε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Ηλία Μαμαλάκη:

Mιλάει για τη συνεργασία του με την Ανθή Σαλαγκούδη και σχολιάζει το Survivor.