Ο μεγιστάνας της Tesla και πασίγνωστος επιχειρηματίας στον τομέα της τεχνολογίας, Ίλον Μασκ, κατάφερε να προκαλέσει και πάλι μεγάλο σάλο με την δημοσίευση του στο Τwitter για τη νόσο του κορωνοϊού.

O 49χρονος επιχειρηματίας, από την αρχή της πανδημίας, είχε εκφράσει δημόσια τις αμφιβολίες του για τη σοβαρότητα της νόσου και για την αναγκαιότητα λήψης αυστηρών μέτρων κατά της διασποράς του ιού.

Και τώρα με μια νέα ανάρτησή του στο twitter αποκάλυψε πως ο ίδιος έκανε 4 rapid tests μέσα σε μια μέρα και πως τα δύο από αυτά βγήκαν θετικά και τα δύο αρνητικά!

«Κάτι υπερβολικά ψευδές συμβαίνει. Έκανα 4 τεστ σήμερα για Covid και τα δύο βγήκα θετικά και τα δύο αρνητικά. Το ίδιο μηχάνημα, το ίδιο τεστ, η ίδια νοσοκόμα» έγραψε και ανέφερε πως έκανε τα rapid test αντιγόνων BD Veritor.

Αμέσως προκάλεσε χιλιάδες σχόλια και ο ίδιος στην πορεία απάντησε πως έκανε τα τεστ γιατί εμφάνισε συμπτώματα κρυολογήματος ενώ είπε πως μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα έχει τα αποτελέσματα και από τα PCR τεστ (μοριακά τεστ) που έκανε σε πολλά και διαφορετικά εργαστήρια