Με μία ιδιαίτερης αξίας πρωτοβουλία και έναν μοναδικό τρόπο, υποδέχθηκαν η  Interamerican  και η Anytime φέτος τις Γιορτές για όλα τα παιδιά, με μια  ιδέα που έδωσε και επιμελήθηκε ως αφήγημα ο τομέας Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας του Ομίλου.

Συγκεκριμένα, με την ευγενική, δημιουργική σύμπραξη και προσφορά της ξεχωριστής ερμηνεύτριας Φωτεινής Δάρρα για τον καλό σκοπό και με τη συνεισφορά των τομέων Ανθρώπινου Δυναμικού, Πωλήσεων, Marketing και Μobility & Convenience με την Anytime, οργανώθηκε μία πρωτότυπη ενέργεια για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Πρόκειται για ένα βίντεο που είναι επισκέψιμο στο YouTube και έχει διάρκεια 23, με θέμα τα παραδοσιακά Κάλαντα του τόπου μας. Το αφήγημα, βασισμένο σε πρόζες που εναλλάσσονται με Κάλαντα, πέρα από την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS έχει δύο ακόμη πτυχές στον σκοπό:

Τη χορηγική υποστήριξη της μουσικής παιδείας που καλλιεργεί ο  Σπύρος Λάμπρου με την εξαιρετική Παιδική Χορωδία του, και τη διατήρηση της πολιτισμικής κληρονομιάς και πλούσιας λαογραφικής παράδοσης της Ελλάδος.

«Το βίντεο αυτό έγινε για να μείνει ως συλλεκτικό, ώστε να το ξανακούμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή», δήλωσε ο επικεφαλής του τομέα Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας της Interamerican Γιάννης Ρούντος, ο οποίος  έγραψε τα κείμενα και  μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια, που πρόσθεσε στη συνεισφορά της τη θαυμάσια αφήγηση.

Για να σημειώσει : «Με αυτή την ενέργεια, προβάλλεται το λαμπρό φως της ελληνικής παράδοσης στα πρόσωπα των παιδιών για ένα πιο φωτεινό μέλλον και εμείς βρισκόμαστε κοντά τους με την καρδιά, τον νου και τις πράξεις.

Επίσης, βρισκόμαστε κοντά σε κάθε πολίτη με ευχές για υγεία, φιλαλληλία και καλά συναισθήματα, που μας θωρακίζουν απέναντι στις δυσκολίες αυτής της περιόδου»

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, Γιώργος Πρωτόπαπας, στη σύντομη συνέντευξή του μιλάει για το έργο που γίνεται στα Χωριά και για την πολυετή υποστήριξη της Interamerican  και της Anytime στον οργανισμό, που παρέχεται με πολλούς τρόπους «απλώνοντας τις φτερούγες υποστήριξης μαζί με άλλους οργανισμούς και επιχειρήσεις για την προστασία και φροντίδα των παιδιών».

Κατόπιν η Φωτεινή Δάρρα, πρόσθεσε : «Τα Παιδικά Χωριά SOS αγκαλιάζουν και μεγαλώνουν με στοργή και φροντίδα παιδιά, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Παιδιά ίδια με τα παιδιά της Χορωδίας Λάμπρου και με όλα τα παιδιά του κόσμου, με τα ίδια όνειρα και το ίδιο δικαίωμα στην καλύτερη ζωή, στη χαρά, στη μόρφωση και την προκοπή».