Ιωάννα Μαλέσκου: Ο λόγος που την φυγάδευσαν από τον ΣΚΑΪ (vids)

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στον αέρα της εκπομπής Love it ανάμεσα στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Ιωάννα Μαλέσκου και τον πρώην παίκτη του Survivor, Τζέιμς Καφετζή.

Όταν τελείωσε η εκπομπή της εκείνη την ημέρα δεν βγήκε από την μπροστινή πόρτα του σταθμού για να αποφύγει τους δημοσιογράφους που ήξερε πως θα την περιμένουν πως και πως.

Για την ακρίβεια, ο ρεπόρτερ της εκπομπής Ευτυχείτε, Γιάννης Πουλόπουλος, το πρωί της Παρασκευής περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

Τι συνέβη με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

“Το αυτοκίνητο αυτό είναι της Ιωάννας μαλέσκου και δίπλα είχε στο σκυλάκι της. Για να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους που περίμεναν από έξω κάποιος άλλος πήρε το αυτοκίνητό της κι εκείνη μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο για να την παραλάβει.

Οι πρώτες δηλώσεις Τζέιμς Καφετζής μετά το περιστατικό στην εκπομπή της Μαλέσκου

Ο Τζέιμς Καφετζής τόνισε πως το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Ατζούν απαιτούσε την παρουσία του στην εκπομπή Love it γι’ αυτό και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

“Έχω υπογράψει για αυτό πήγα στην εκπομπή. Με πιάσατε απροετοίμαστο. Γνώρισα χθες τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, πήγα να κάνω ένα μοριακό τεστ. Ούτε εκείνη το περίμενε ότι θα αποχωρούσε. Έρχεται την Κυριακή” τόνισε ο Τζέιμς.