Ιωάννα Τούνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αιφνίδια αποχώρησή της από το J2US (vid)

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε χθες πως την επόμενη εβδομάδα δε θα παρευρεθεί στο τηλεοπτικό σόου του J2US για προσωπικούς λόγους. Η ξανθιά Influencer αποτελούσε ένα από τα φαβορί του show και μαζί με τον παρτενέρ της Νικηφόρο μας χάριζαν κάθε εβδομάδα μοναδικές εμφανίσεις.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» ο λόγος που την ανάγκασε να αποχωρήσει οικειοθελώς ήταν ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένα πρόσωπο στην οικογένειά της.

«Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο.

Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο, πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήτα αναπάντεχο για μένα».

Ποια όμως θα αντικαταστήσει την Ιωάννα στο J2US; Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», οι υποψήφιες είναι τρεις. Η μία εξ αυτών είναι παρουσιάστρια.