Ίωση κόλλησε ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, ο οποίος έχει συγκινήσει με τη μάχη που δίνει στο νοσοκομείο, ενώ οι γονείς του αναφέρουν ότι είναι επικίνδυνη λόγω της κατάστασης του.

Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε ο μικρός ήρωας, Πριν από δέκα ημέρες, ο μικρός υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση, η οποία κρίθηκε επιτυχημένη.

Παρ όλα αυτά, ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ προσεβλήθη από μία ίωση που τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.

Πλέον, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που τον βοηθούν να ανακάμψει. Ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται, γεγονός που κάνει τους γονείς του να είναι αισιόδοξοι.

Ακολουθεί των γονιών του στο Facebook:

«Αγαπημένοι μας φίλοι, Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το παιδί μας. Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κρίθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιού.

Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό. Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτάκη μας είναι πολύ επικίνδυνος. Ευχαριστούμε πολύ για όλα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Η εκτίμηση της οικογένειας είναι ότι ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ θα καταφέρει να επιστρέψει σε 1-1,5 μήνα στην Ελλάδα καθώς τότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η χορήγηση κορτιζόνης στο μικρό αγόρι.

Αγαπημένοι μας φίλοι,Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε ειναι πολλά και συγκινητικά. Σας…

Gepostet von Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ am Freitag, 21. Februar 2020