Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μαθήματος τηλεκπαίδευσης στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς ένας δάσκαλος αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια του μαθήματος!

Ο Μαρκ Σκακ, ο οποίος εργαζόταν στο δημοτικό σχολείο του Μοντγκόμερι, εντοπίστηκε από μαθητές να έχει «ακατάλληλη συμπεριφορά». Αμέσως οι γονείς αρκετών παιδιών αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συνέβαινε και ειδοποίησαν την διεύθυνση του σχολείου.

Ο ίδιος απολογήθηκε στους μαθητές και στους γονείς τονίζοντας πως δεν αυνανιζόταν επίτηδες και ήταν απλά μια άτυχη στιγμή, ενώ δεν γνώριζε πως ήταν στο διαδικτυακό μάθημα.

«Ήταν απλώς ένα λάθος από μέρους μου», επέμεινε ο Σκακ. «Ήταν ένα λάθος της στιγμής, δεν είμαι διεστραμμένος, δεν το έκανα με σκοπό να βλάψω τα παιδιά», συμπλήρωσε.

Ο 54χρονος δάσκαλος φυσικά απολύθηκε από το σχολείο ενώ ο ίδιος δηλώνει πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να πάρει πίσω τη θέση του.

Παρ’ όλα αυτά η αστυνομία ανέφερε ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά «δεν έχει την συνέπεια ποινικού αδικήματος βάσει του νόμου της πολιτείας του Μέριλαντ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Mοντγκόμερι, Ρικ Γκουντέιλ.