Μια γυναίκα από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 ετών, επειδή έκαψε και παραμόρφωσε την 4χρονη εγγονή της, αφότου η μικρή έκανε το «μεγάλο σφάλμα» να ουρήσει στον καναπέ του σπιτιού της.

Η 50χρονη Γκρέτα Φέιλ θα εκτίσει επιπλέον 4 χρόνια σε κοινωνικές εργασίες για όλο αυτό που προξένησε.

Συγκεκριμένα η Φέιλ υπέβαλε την μικρή σε ντους, με την θερμοκρασία του νερού να φτάνει τους 60 βαθμούς Κελσίου.

Παράλληλα, χτυπούσε την μικρή με ένα σκουπόξυλο, γεγονός που της δημιούργησε, εκτός από τα εγκαύματα, εσωτερική αιμορραγία, θλάσεις και ζημιά στο συκώτι και στα νεφρά.

Η γυναίκα αρχικώς είχε πει πως η μικρή είχε καεί μόνη της, στη συνέχεια όμως αναγκάστηκε να ομολογήσει.

«Οι σωματικές ουλές της μικρής θα θεραπευθούν σε κάποιο βαθμό, αυτό που δεν ξέρω αν θα θεραπευθεί ποτέ, είναι οι ουλές της ψυχής της», ανέφερε σε δήλωσή της η Εισαγγελέας Χάιντι Τζένινγκς. 

«Τα στοιχεία δείχνουν ότι η κακοποίηση της Γκρέτα Φέιλ προς το παιδί γινόταν κλιμακωτά».

Η Φειλ πρόσεχε την 4χρονη και τον αδερφό της από τον Απρίλιο, όταν οι γονείς τους αναγκάστηκαν να μεταβούν στην Αλαμπάμα για εργασία, καθώς τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού σε εκείνη την πολιτεία είναι πιο χαλαρά.

Το ευτυχές για την μικρή είναι πως σώθηκε από την παρέμβαση γειτόνων που έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι, καθώς άκουγαν τα ουρλιαχτά και τις φωνές της μικρής, από το βασανιστήριο που της υπέβαλε η ίδια της η γιαγιά…