Μια συγκινητική ιστορία ενός σκύλου κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, αφού μια οικογένεια έψαχνε με αγωνία το αγαπημένο της κατοικίδιο, που λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος εκτοξεύθηκε έξω από το αυτοκίνητο και έκτοτε δεν έδωσε σημάδια ζωής.

Ο σκύλος κατά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με άλλο όχημα, πετάχτηκε έξω από το παρμπρίζ αλλά χωρίς να πάθει κάτι σοβαρό, άρχισε να τρέχει μακριά από το σημείο του ατυχήματος.

Η οικογένεια μαζί με κάποιους εθελοντές ξεκίνησαν την αναζήτηση του σκύλου, ωστόσο μετά από αρκετές ώρες άκαρπων προσπαθειών επέστρεψαν στο σπίτι.

Η οικογένεια με μια ανάρτηση στο Facebook που συνοδευόταν από την φωτογραφία του border collie έγραφε ότι αναζητούσε τον σκύλο και περισσότερα από 3.000 άτομα κοινοποίησαν την ανάρτηση. Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου αναγνώρισαν τον σκύλο στη φωτογραφία ως το ίδιο σκυλί που είδαν στο οικογενειακό τους αγρόκτημα, να φυλάει τα πρόβατά τους!

Ο σκύλος επέστρεψε την επόμενη στην οικογένειά του ενώ από το ατύχημα έφερε κάποια τραύματα αλλά κατά τα άλλα ήταν ασφαλής και καλά στην υγεία του.