ΗΠΑ: Γονείς νεογέννητου αυτοκτόνησαν μέσα σε δύο ημέρες | police 1

Η τοπική κοινωνία της Σάντα Λουτσία είναι σοκαρισμένη από την οικογενειακή τραγωδία. Μέσα σε λίγες οι μέρες, δύο γονείς ενός μικρού παιδιού αυτοκτόνησαν, αφήνοντας το παιδί τους ορφανό.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail, ένα ζευγάρι αστυνομικών στη Φλόριντα, ο Clayton Osteen και η Victoria Pacheco αυτοκτόνησαν μέσα σε δύο ημέρες. Υπηρετούσαν και οι δύο στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και είχαν φέρει στον κόσμο πρόσφατα το παιδί τους.

Σύμφωνα με τον Διοικητής της Αστυνομίας της Σάντα Λουτσία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς έλαβαν ένα τηλεφώνημα για απόπειρα αυτοκτονίας: «Όταν έφτασα εκεί βρήκα τον βοηθό μου τον Κλέιτον μέσα στα αίματα και την Βικτόρια, επίσης μέλος της δύναμής μας, σοκαρισμένη».

Ο νεαρός άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ έμεινε σε κώμα για δύο ημέρες.

Όταν η σύζυγος επέστρεψε σπίτι τους, αφού είχε πάρει την απόφαση να επιστρέψει να αποσυνδεθεί ο σύζυγός της, καθώς ήταν κλινικά νεκρός, έστρεψε το όπλο στον εαυτό της και αυτοκτόνησε.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποιοι λόγοι οδήγησαν το νεαρό ζευγάρι στην αυτοκτονία, καθώς και τι συνέβη μεταξύ τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.