ΗΠΑ: Το πολεμικό ναυτικό κατέγραψε αντικείμενο που ομοιάζει με UFO να βυθίζεται στον ωκεανό

Το βίντεο δείχνει ένα άγνωστο σφαιρικό αντικείμενο (UFO) αιωρείται αρχικά στον αέρα και έπειτα βουτά στον ωκεανό. Το συγκεκριμένο κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο από σκηνοθέτη που παράγει ντοκιμαντέρ για τα UFO.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ τράβηξε το βίντεο, όμως δεν σχολίασε το πού και πότε γυρίστηκε, σύμφωνα με το Live Science.

Στις 14 Μαΐου, ο Τζέρεμι Κορμπέλ περιέγραψε το μυστηριώδες αντικείμενο στον ιστότοπό του, γράφοντας ότι «το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ φωτογράφησε και μαγνητοσκόπησε UFOs και προηγμένα οχήματα» – σκάφη που μπορούν να ταξιδέψουν μέσω αέρα και νερού – το 2019. Ο Κορμπέλ μοιράστηκε επίσης το βίντεο στο Instagram και στο YouTube. 

Σύμφωνα με τον Κορμπέλ, το βίντεο γυρίστηκε στις 15 Ιουλίου του 2019, περίπου στις 11 μ.μ. , από το Κέντρο Πληροφοριών USS στην Ομάχα, κοντά στην ακτή του Σαν Ντιέγκο.

Οι εικόνες από το ραντάρ δείχνουν μια «συμπαγή μπάλα», με διάμετρο περίπου 6 πόδια (2 μέτρα), που κινούταν με ταχύτητα 46 έως 158 mph (74 έως 254 km / h). Η πτήση της διήρκεσε πάνω από μία ώρα, ενώ στο τέλος εξαφανίστηκε στον ωκεανό. Δεν βρέθηκαν συντρίμμια στη θέση όπου το αντικείμενο έπεσε.

«Δεν ξέρουμε τι είναι διατεθειμένα να πουν το Ναυτικό ή το Πεντάγωνο για το περιστατικό, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι είναι ένα μυστήριο και ανυπομονούμε για οποιεσδήποτε πληροφορίες έρθουν», έγραψε ο Κορμπέλ στο Instagram .

Σύμφωνα με το The Debrief, η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Susan Gough επιβεβαίωσε πως το προσωπικό του Ναυτικού των ΗΠΑ μαγνητοσκόπησε το βίντεο που δημοσίευσε ο Κορμπέλ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα UFO ενδέχεται να δημοσιευτούν από το Πεντάγωνο τις επόμενες εβδομάδες, καθώς μια νέα έκθεση για UFO έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, αναφέρει το Live Science.