ΗΠΑ: Youtuber εξιχνίασε υπόθεση εξαφάνισης εφήβων 21 χρόνια μετά | jeremy scaled

Ό,τι δεν κατάφεραν οι Αρχές, φαίνεται πως το κατάφερε ένας youtuber, ο οποίος φέρεται να έριξε φως σε ανεξιχνίαστη υπόθεση εξαφάνισης 21 χρόνων

Η 18χρονη Έριν Φόστερ και ο 17χρονος Τζέρεμι Μπέχτελ, εξαφανίστηκαν στις 3 Απριλίου 2000 και έκτοτε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Σύμφωνα με την οικογένεια τους, τον περασμένο Νοέμβρη ένας νεαρός ντετεκτιβ τους επισκέφτηκε και τους ζήτησε στοιχεία ώστε να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο έρευνας.

Οι Αρχές επικοινώνησαν με τον YouTuber Τζέρεμι Μπο Σάιντς και του είπαν να ψάξει γύρω από τον αυτοκινητόδρομο 84 στον ποταμό Καλφίκερ, στην περιοχή όπου είχε χαθεί το ζευγάρι.

Τελικά, στις 30 Νοεμβρίου, ο YouTuber έψαξε σε αυτήν την περιοχή και ανακάλυψε ένα όχημα… Ήταν σκουριασμένο Pontiac Grand Am της 18χρονης Φόστερ που βυθίστηκε στον ποταμό.

Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το NBC News, βρέθηκαν και ανθρώπινα υπολείμματα και θα σταλούν για γενετικό έλεγχο.

Ο αστυνομικός της περιοχής με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον «ντετεκτιβ» και τόνισε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί καθώς θα καταφθάσει και άλλο προσωπικό από κοντινές κομητείες για να βοηθήσει. Με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις οι έφηβοι ενδεχομένως κατέληξαν στο ποτάμι κατά λάθος.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να τους βρω και λυπάμαι πολύ που κατέληξαν εκεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια που βρίσκονται εκεί και περιμένουν κάποιον να τους βρει» είπε ο Youtuber.