Να δει τον Ντόναλντ Τραμπ δολοφονημένο επιθυμεί Ιρανός βουλευτής, ο οποίος μάλιστα προσφέρει το ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων σε οποίον βγάλει… από τη μέση τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ISNA, o Αχμάντ Χαμζέχ, δήλωσε σε κοινοβουλευτικούς: «Εκ μέρους του λαού της επαρχίας Κερμάν, θα καταβάλουμε τρία εκατομμύρια δολάρια μετρητά ως αμοιβή σε όποιον σκοτώσει τον Τραμπ».

Εκείνο που δεν διευκρίνισε είναι αν την απόφαση αυτήν έλαβαν οι ιερωμένοι ηγέτες του Ιράν, προκειμένου να απειλήσουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Να σημειωθεί ότι η Κερμάν είναι η γενέτειρα του Κασέμ Σουλεϊμανί, του διοικητή της επίλεκτης Δύναμης Κουντς που δολοφονήθηκε σε επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους των ΗΠΑ στις 3 Ιανουαρίου στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης στο Ιράκ.

Ο ίδιος βουλευτής τόνισε, επίσης, ότι το Ιράν θα ήταν προστατευμένο από απειλές αν είχε πυρηνικά όπλα, ενώ συμπλήρωσε πως η χώρα πρέπει να κατασκευάσει πυραύλους με «μη συμβατικές» κεφαλές.

«Αν είχαμε πυρηνικά όπλα σήμερα, θα ήμασταν προστατευμένοι από απειλές… Πρέπει να βάλουμε στην ατζέντα μας την παραγωγή πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς, ικανών να φέρουν μη συμβατικές κεφαλές. Αυτό είναι φυσικό δικαίωμά μας», δήλωσε σύμφωνα με το ISNA.