Απίστευτος και όμως αληθινός ήταν ο τρόπος με τον οποίο παρομοίασε ο Ισπανός βιολόγος, Χουλιάν Σερόν, την πανδημία με το Euro του 2004 και τον Άγγελο Χαριστέα.

Όμως ο επιστήμονας δεν έμεινε μόνο εκεί, μιας και ανέφερε επίσης το «πειρατικό», τον Όμπλακ, τον Κασίγιας και τα αυτογκόλ.

Δείτε τι ανέφερε ακριβώς «

«Σε αυτούς τους 12 μήνες που ζούμε τον κοροναϊού, μπορούμε να πούμε πως μας έχει δώσει πάρα πολλές εκπλήξεις. Μία επιδημία με πάρα πολλές εκπλήξεις, σαν την… Ελλάδα του Άγγελου Χαριστέα στο Euro του 2004», αναφέρει αρχικά ο Σερόν ο οποίος παρομοιάζει τις εκλπήξεις του κορωνοϊού με εκείνη της Εθνικής Ελλάδος του 2004!

«Οι μάσκες είναι σαν τους τερματοφύλακες. Είναι μερικές σαν τον Όμπλακ και τον Κασίγιας. Έχουμε και τα αυτογκόλ που είναι όπως οι φράσεις… «Να σώσουμε τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα»…»

«Έχουμε τα PCR τεστ που είναι σαν τον Ιμπραϊμοβιτς και τα rapid που μοιάζουν με τον Νεϊμάρ και τον Ντεμπελέ».

«Για τη μάχη με τον κορωνοϊό. Έχουμε φτάσει στην παράταση και η ομάδα μας βάζει μέσα στο γήπεδο κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές (εμβόλια), αλλά ο ιός έχει επίσης μερικούς καλούς ποδοσφαιριστές που ετοιμάζεται να φέρει από τον πάγκο (μεταλλάξεις)».