Ισραήλ: Δύσκολη νύχτα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο - Κλείστηκε σε καταφύγιο

Το Ισραήλ δέχεται τους πυραύλους της Χαμάς, γεγονός που έχει τρομοκρατήσει αρκετούς πολίτες. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Στέφανος Δέδας πέρασαν χθες πολλές ώρες κλεισμένοι σε καταφύγια, προκειμένου να προστατευτούν.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο συνεργάτης του, Βασίλης Γεραγωτέλλης, αλλά και τα άλλα μέλη της ομάδας ήταν σε καταφύγια την ώρα που πύραυλοι της Χαμάς χτυπούσαν την πόλη.

Σε δύσκολη θέση ήρθε και ο Στέφανος Δέδας. Ο προπονητής της Χάποελ Χολόν, η οικογένειά του και όλα τα μέλη της ομάδας κλείστηκαν σε καταφύγια, προκειμένου να αποφύγουν τους πυραύλους.

Μάλιστα ο Δέδας περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που πέρασε σε ποστ που έκανε στις σελίδες του στα social media. Αναλυτικά ο Έλληνας προπονητής ανέφερε: «Σε αυτές τις στιγμές που τρέχεις στα καταφύγια με τα τρία παιδιά σου και ο ουρανός γκρεμίζεται πάνω από το κεφάλι σου, καταλαβαίνεις ότι το μπάσκετ είναι απλά μια διασκέδαση.

Ευχαριστώ όλους όσους επικοινώνησαν από την Ελλάδα και το Ισραήλ μαζί μου και με την οικογένειά μου για να δουν αν είμαστε καλά. Είμαστε ασφαλείς. Σας ευχαριστώ».