Ισραηλινό δημοσίευμα πλέκει το εγκώμιο της Άνδρου

Η μεγάλη έκπληξη του ελληνικού καλοκαιριού για τους Ισραηλινούς ταξιδιώτες ακούει στο όνομα «Άνδρος», σύμφωνα με το Ynet.co.il, τη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη ενημερωτική ιστοσελίδα της χώρας.

«Η Ελλάδα αποτελεί την ιδανική λύση διακοπών. Εκτός όμως από τα καθιερωμένα ελληνικά νησιά όπως η Ρόδος, η Μύκονος και η Κρήτη, τελικά τη διαφορά κάνουν νησιωτικοί προορισμοί σαν την Άνδρο που προσφέρουν πραγματικά αυθεντικές εμπειρίες μακριά από τον μαζικό τουρισμό», τονίζεται στην αρχή του εκτεταμένου αφιερώματος που διανθίζεται από βίντεο και πλήθος φωτογραφιών από το πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί.

Η συντάκτρια του άρθρου που επισκέφτηκε πρόσφατα το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μετά από πρόσκληση του Δήμου Άνδρου κάνει ιδιαίτερη μνεία στις εξωτικές παραλίες του νησιού, ενώ εξηγεί στους εκατομμύρια αναγνώστες του καθιερωμένου Ισραηλινού ιστότοπου, τη θρυλική ιστορία αιώνων με την ηλικιωμένη γυναίκα, από την οποία ίσως οφείλεται και η ονομασία της φημισμένης παραλίας «της Γριάς το Πήδημα».

Η δημοσιογράφος αναφέρεται επίσης, στην ποικιλία και την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών του νησιού που μάλιστα προσφέρονται σε προσιτή τιμή. Το μόνο «μειονέκτημα» που βρίσκει η αρθογράφος είναι πως ποτέ ο χρόνος που θα μείνει κανείς στην Άνδρο δεν θα του είναι αρκετός, ώστε να «χορτάσει» διακοπές και να εξερευνήσει όλο το νησί! «Οι προοπτικές για το φετινό καλοκαίρι είναι ευοίωνες.

Η κοντινή απόσταση από την Αθήνα, η μεγάλη ποικιλία ενδιαφερόντων, η δομή του νησιού που ευνοεί την αραιή πυκνότητα των ταξιδιωτών ακόμη και σε πληρότητες 90% έως 100% που αναμένονται για τον Αύγουστο, μαζί με τα πολύ σημαντικά ποσοστά εμβολιασμού που μας κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις πανελληνίως είναι οι ποιοτικές παράμετροι του προορισμού Άνδρος για το 2021 που μας καθιστούν ελκυστικούς, όχι μόνο για τον εγχώριο τουρισμό, αλλά και για πολλές αναδυόμενες αγορές του εξωτερικού όπως το Ισραήλ», σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ