Οτιδήποτε τον συνδέει με τον πατέρα του φαίνεται πως θέλει να αποτινάξει από πάνω του ο 19χρονος γιος του Μπραντ ΠιτΜάντοξ, ο οποίος κατέθεσε εναντίον του στη δίκη με την Αντζελίνα Τζολί για τον διαμοιρασμό των περιουσιακών τους στοιχείων και την κηδεμονία των ανήλικων παιδιών τους.

Ο νεαρός Μάντοξ, με καταγωγή από την Καμπότζη, αναφέρθηκε με διόλου κολακευτικά λόγια στον 57χρονο σταρ του Χόλιγουντ, στο πλαίσιο της νομικής διαμάχης των «Μπραντζελίνα».

Σύμφωνα μάλιστα με το Us Weekly, o Μάντοξ όχι μόνο κατέθεσε (ως ενήλικος) εναντίον του πατέρα του, αλλά επιθυμεί να αλλάξει νομικά το επώνυμό του, αφαιρώντας αυτό του πατέρα του, παρά τη διαφωνία της Αντζελίνα Τζολί.

«Δεν χρησιμοποιεί το “Πιτ” στα έγγραφα που δεν είναι νομικά και χρησιμοποιεί σκέτο το “Τζολί”» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά η πηγή του site.

Υπενθυμίζεται ότι η 45χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός κατέθεσε νέα έγγραφα στο δικαστήριο την περασμένη Παρασκευή (12/03), τα οποία φέρεται να αποδεικνύουν πως αυτή και τα παιδιά τους είχαν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας από τον Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα επίσης με τα συγκεκριμένα έγγραφα, και τα υπόλοιπα παιδιά του πρώην ζευγαριού είναι πρόθυμα να καταθέσουν στηρίζοντας τους ισχυρισμούς της μητέρας τους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τον Νοέμβριο του 2016 η αρμόδια -για την προστασία των παιδιών- υπηρεσία πρόνοιας του Λος Άντζελες ερεύνησε αναφορά κατά του Μπραντ Πιτ για σωματική κακοποίηση εις βάρος ανήλικου, ωστόσο δεν εντόπισε στοιχεία και η υπόθεση δεν προχώρησε.

Ο Οργανισμός κινητοποιήθηκε έπειτα από αναφορές για ένα περιστατικό ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον Μάντοξ στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας. Ένα περιστατικό που σύμφωνα με τα Μέσα ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», αναγκάζοντας την Τζολί να ζητήσει διαζύγιο.

«Η υπηρεσία πρόνοιας του Λος Άντζελες πείστηκε σχεδόν αμέσως για την αθωότητα του Μπραντ Πιτ» αναφέρει η πηγή του Us Weekly, ωστόσο η υπόθεση δεν έκλεισε αν και στα επόμενα χρόνια δεν υπήρξε ούτε ένα συμβάν που να «αναμοχλεύσει» την ανησυχία.

Μάντοξ και Μπραντ Πιτ φαίνεται πάντως να μην έχουν πλέον καμία επικοινωνία.

Την ίδια ώρα, άτομο από το στενό περιβάλλον του Πιτ χαρακτηρίζει τις τελευταίες κινήσεις της Τζολί και τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία ως μια απόπειρα εκδίκησής του.

«Τα τελευταία 4,5 χρόνια πολλοί ισχυρισμοί της Αντζελίνα έχουν ελεγχθεί και διαπιστωθεί ότι δεν έχουν καμία βάση. Έχει ξαναχρησιμοποιήσει και στο παρελθόν τα παιδιά για να πληγώσει τον Μπραντ και αυτή η συμπεριφορά εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο. Η διαρροή του περιεχομένου των εγγράφουν που κατέθεσε η 5η ή η 6η ομάδα δικηγόρων της έγινε και πάλι για να πληγώσει τον Μπραντ», ανέφερε.

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016, μετά από δυο χρόνια έγγαμης ζωής, ωστόσο λόγω διαφωνιών οι διαδικασίες για τον διαμοιρασμό της περιουσίας τους, αλλά και την κηδεμονία των παιδιών τους συνεχίζονται μέχρι σήμερα.