Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αύριο 19/3

Μπορεί ημερολογιακά να έχουμε μπει στην άνοιξη, όμως η θερμοκρασία θυμίζει βαρυχειμωνιά.

Η 25η Μαρτίου λοιπόν, θα είναι η μέρα που θα σημειωθούν οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Βροχοπτώσεις

Στο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες, όπως και στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Χιονοπτώσεις

Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, ενώ χιονοπτώσεις ή χιονόνερο αναμένονται και σε ημιορεινές περιοχές της χώρας.

 Από το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου τα φαινόμενα θα περιοριστούν σημαντικά και αναμένονται μόνο πρόσκαιρες τοπικές βροχές στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, στην Κρήτη και στην νοτιοανατολική Πελοπόννησο.

Στην Αττική

Στην Αττική υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα έως το πρωί της 25ης Μαρτίου και ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά αλλά και σε περιοχές των βορειοδυτικών του νομού με χαμηλότερο υψόμετρο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης προς Πέμπτη υπάρχει πιθανότητα για χιονόνερο στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε σχετικά χαμηλά για την εποχή επίπεδα και δεν θα ξεπεράσει τους 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα, οι άνεμοι θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση και την 25η Μαρτίου δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.