Κακοκαιρία «Μήδεια»: Στα λευκά «ντύθηκε» η Αττική - Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η κακοκαιρία «Μήδεια» σαρώνει σε ολόκληρη τη χώρα. Πολλές περιοχές έχουν μπει στην «κατάψυξη» και, μάλιστα, στη βόρεια Ελλάδα επικρατεί κατά τόπους ισχυρός παγετός.

Ο υδράργυρος στη Φλώρινα υποχώρησε στους -19,4 βαθμούς Κελσίου, ενώ κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους μεγάλους οδικούς άξονες.

Ωστόσο, αυτό που προξενεί αίσθηση είναι ότι ακόμα και σε νοτιότερα σημεία της Ελλάδας, ο χιονιάς έχει κάνει την εμφάνισή του. Στο Κολωνάκι οι κάτοικοι είδαν να κυκλοφορεί ένα εκχιονιστικό σήμερα το πρωί.

Όπως τόνισε ο οδηγός αυτού στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει να πρέπει να βρεθεί στους κεντρικούς δρόμους του Κολωνακίου.

Στην πλατεία Συντάγματος ολόλευκο είναι το τοπίο και, μάλιστα, οι Εύζωνες φόρεσαν τις κάπες τους, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας «Μήδεια» αναβάλλονται οι σημερινοί εμβολιασμοί σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής.

Οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο για σήμερα τον εμβολιασμό τους, θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετέχει στις 11:00 στην ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τον συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την κακοκαιρία.

Το πάρκο Τρίτση, θυμίζει πάρκο του εξωτερικού, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Στον δήμο Παπάγου… του έδωσε και κατάλαβε ο χιονιάς.

Και στη Λεωφόρο Συγγρού, όμως δεν πήγε πίσω η κατάσταση.