Με κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, είχε προκηρυχθεί χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε έδινε στοιχεία και πληροφορίες για «τη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά».

Ο Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτηση του στο facebook πρότεινε τα 300.000 ευρώ που θα πήγαιναν στους δράστες, να διοχετευτούν στην οικογένεια της Καρολάιν και σε ιδρύματα με ορφανά παιδιά.

Παρακαλεί την Κυβέρνηση αυτό το ποσό να δοθεί σε ιδρύματα με ορφανά αλλά και στην οικογένεια της Καρολάιν, που θα κληθεί τώρα να μεγαλώσει το 12 μηνών κοριτσάκι της.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει:

«Παρακαλώ θερμά την Κυβέρνηση, οι 300.000 ευρώ της επικήρυξης των δολοφόνων της Καρολάιν, να δοθούν αναλογικά σε ιδρύματα ορφανών παιδιών της χώρας και ένα μέρος αυτών στην ίδια την οικογένεια της Καρολάιν για να μεγαλώσουν αυτό το κοριτσάκι χωρίς να του λείψει τίποτα. Παρακαλώ θερμά την Κυβέρνηση να προβεί σε αυτή την κίνηση».

Πολύς κόσμος αν κρίνουμε από τα εκατοντάδες σχόλια κάτω από την ανάρτησή του επικροτεί αυτή την κίνηση και θα ήθελε να γίνει πράξη.