Όλο και περισσότερο στον παραλογισμό και τη βία βυθίζεται ο πλανήτης, με αφορμή τον κορωνοϊό και τα σκληρά περιοριστικά μέτρα.

Έτσι έγινε και στην πόλη Γκατινό, στην επαρχία του Κεμπέκ στον Καναδά, με τους αστυνομικούς να δίνουν πραγματική μάχη σώμα με σώμα με ιδιοκτήτες σπιτιού μέσα στο οποίο είχαν τον τρομακτικό αριθμό των 6 ατόμων!

Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε το Σάββατο, ξεκινά με την αστυνομία να τραβά έναν άνδρα από την πόρτα του σπιτιού καθώς ένας ηλικιωμένος και μια γυναίκα προσπαθούν να τον απομακρύνουν από εκείνον. Ο άντρας παλεύει στη συνέχεια ώσπου οι αστυνομικοί τελικά του περνάνε τις χειροπέδες με εκείνος να είναι καρφωμένος στο χιόνι. 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στη γαλλόφωνη εφημερίδα «de Montreal» ότι ενήργησαν μετά από καταγγελία πολίτη ο οποίος τους ενημέρωσε πως στο συγκεκριμένο σπίτι βρισκόντουσαν πάνω από 4 άτομα, όπου και είναι το επιτρεπτό όριο. Πέρα από τις συλλήψεις, ο καθένας καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 1.545 δολαρίων Καναδά.

Το θλιβερό περιστατικό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο έλαβε χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και πραγματικά ευχόμαστε να μην χρειαστεί να δούμε ποτέ τέτοιες σκηνές στην είσοδο κάποιου ελληνικού σπιτιού: