Το δίχως άλλο οι ερωτικές συνευρέσεις δεν υπόκεινται σε κανόνες. Ωστόσο η καλή συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφο μας είναι απαραίτητη και στο κρεβάτι.

Οι ειδικοί πάντως συστήνουν τις εξής παγίδες προς αποφυγή…

Μην σηκώνετε το τηλέφωνο

Όσο σημαντικό κι αν είναι το τηλεφώνημα που δέχεστε μπορεί να περιμένει. Η ώρα του σεξ είναι ιερή, γι’ αυτό κατεβάστε το σταθερό και βάλε το κινητό στο αθόρυβο εδώ και τώρα…

Μην κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει

Για κανέναν λόγο δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει στο κρεβάτι. Το «Αν με αγαπάς, θα το κάνεις», είναι η φράση που πρέπει να σας οδηγήσει αυτόματα στην πόρτα της εξόδου.

Μην πιέζετε τον άλλον να κάνει κάτι που δεν θέλει

Όπως δεν θέλετε να σας πιέζουν, ομοίως και εσείς δεν πρέπει να διεκδικήτε κάτι που δεν αρέσει στον άλλον. Οφείλετε να σεβαστείτε την επιθυμία του και να προχωρήσετε παρακάτω.

Μην τραβάτε βίντεο ή φωτογραφίες

Επειδή το μέλλον δεν μπορεί να προβλεφτεί, για να μην βρεθείτε στη δύσκολη θέση της διαρροής προσωπικών, γυμνών φωτογραφιών σας στο Διαδίκτυο, αν θέλετε να τραβήξετε βίντεο και φωτογραφίες, φροντίστε και να κρατήσετε οι ίδιοι το καυτό υλικό.

Μην πείτε άλλο όνομα

Έχει συμβεί σε όλους κάποια στιγμή να αποκαλέσουμε τον σύντροφό μας με το όνομα ενός πρώην ή κάποιου φίλου. Οφείλουμε όμως να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί για ευνόητους λόγους…

Μην προσποιείστε οργασμό και μην γυρίζετε πλευρό

Το πρώτο αφορά συνήθως τις γυναίκες και δεν υπάρχει λόγος να συμβαίνει γιατί και αντιληπτό γίνεται και κανείς δεν ευχαριστιέται και το δεύτερο τους άνδρες που θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί απέναντι στις ευαισθησίες των συντρόφων τους.

Μην τρέχετε στο μπάνιο

Όλοι μετά από ια ερωτική επαφή επιθυμούν την ηρεμία που προσφέρει στο νερό, ωστόσο επειδή εύκολα μπορεί κάποιος να αισθανθεί άσχημα από την ανάγκη αυτή ξεκαθαρίστε ότι γίνεται για λόγους υγιεινής.