Καπιτώλιο: Ο Τζον Σέιφερ των Iced Earth ανάμεσα στους εισβολείς (pic)

Ο κιθαρίστας των Iced Earth, Τζον Σέιφερ πρωταγωνίστησε στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν χθες στο Καπιτώλιο από υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, μαζί με άλλους διαδηλωτές.

Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε πάντα απόψεις που δημιουργούσαν ντόρο, ενώ δεν φαντάζει καθόλου περίεργο το γεγονός ότι δείχνει πολύ επιφυλακτικός με το κατά πόσο είναι θανατηφόρος ο κορωνοϊός και αρνητής του εμβολίου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του για την πανδημία που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που μας λένε, το ξέρω ότι υπάρχουν περισσότερα. Έγκριτοι γιατροί και επιστήμονες αποκλείονται από το Youtube κάθε μέρα, είναι απίστευτα τα επίπεδα που έχει φτάσει η απάτη. Δεν λέω ότι δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά η ανθρωπότητα τα περνάει αυτά εδώ και χιλιετίες και προχωράμε κανονικά χωρίς να κατεβάζουμε ρολά στην παγκόσμια οικονομία. Οι θάνατοι και η αναστάτωση που θα προκληθούν από όλα αυτά, θα είναι περισσότεροι σε σχέση με το ιό».

Όσο για το εάν εμβολιαστεί, είχε πει: «Βλέπεις αυτούς τους εγκληματίες όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Άντονι Φάουτσι και έχουν πλάνο να τους εμβολιάσουν όλους. Αυτοί που ελέγχουν τα πράγματα είναι μια αίρεση θανάτου. Δεν ξέρω πότε η μπάντα θα καταφέρει να περιοδεύσει ξανά, γιατί όλοι αυτοί οι εγκληματίες κυβερνήτες λένε ότι δεν θα υπάρξουν δημόσιες συγκεντρώσεις μέχρι να βρεθεί εμβόλιο. Λοιπόν, άντε γ@@@. Κανένας δεν θα με εμβολιάσει με το ζόρι. Δεν πρόκειται να συμβεί».

Όπως φαίνεται, ο Σέιφερ αντιλαμβάνεται πως «Something Wicked This Way Comes», όπως λέει και μια από τις πιο δισκογραφικές δουλειές των Iced Earth.