Καρδίτσα: Είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από την οικογένεια Αντετοκούνμπο (pic) | Αντετοκούνμπο

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο αναλαμβάνει δράση για τις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας, εκφράζοντας τη διάθεσή της να στείλει είδη πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης επικοινώνησε με τους ανθρώπους τοπικού αθλητικού συλλόγου και δρομολογείται πλέον η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα !!!Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον…

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο Μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ. Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.

Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».