Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο της Marca, o σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, αναφέρθηκε στους Ζιντάν, Μπαπέ και Γκριεζμάν, ενώ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την πρόκριση κόντρα στην Πόρτο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ζινεντίν Ζιντάν: «Ο Ζιντάν είναι ο άνθρωπος που έχει το κλειδί για να φέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή. Τώρα αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά ξέρω ότι θα αντιδράσει γρήγορα στο γήπεδο κερδίζοντας. Είναι νικητής και οι νικητές δεν παραιτούνται. Έχει σχέδιο και μπορεί να κερδίσει όλους τις διοργανώσεις που συμμετέχει».

Για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη:«Θέλουμε την πρόκριση. Δεν θα είναι εύκολο, παίζουμε στο γήπεδό μας, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Πόρτο και να συνεχίσουμε στο Europa League».

Για τον Κιλιάν Εμπαπέ και την πιθανή μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Μακάρι, ελπίζω ο Εμπαπέ να καταλήξει να παίζει για τη Ρεάλ, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον παίκτη. Νομίζω ότι αν ο Ζιντάν συνεχίσει ως προπονητής, ο παίκτης θα έρθει».

Για τον Αντουάν Γκριεζμάν: «Απελευθερώθηκε με τη συνέντευξη που έδωσε και τώρα θα δούμε τον Γκριεζμάν που γνωρίζουμε από τα προηγούμενα χρόνια».

Για την παρουσία της Γαλλίας στην τελική φάση του Nations League: «Είναι δύο μεγάλες ομάδες, δύο παγκόσμιες πρωταθλήτριες, με ταλέντο, που μπορούν να νικήσουν».