Μιλώντας αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ, ο Καρλίτος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού:

Για τον κορωνοϊό: «Περνάμε μια δύσκολη κατάσταση σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να αποφύγουμε να κολλήσουμε».

Για το κακό ξεκίνημα: «Δεν έχω συγκεκριμένα απάντηση στο ερώτημα σας.Όμως κάνουμε τα πάντα ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε χρόνο και να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πραγματικά αξίζει»

Για το αν άλλαξε την ψυχολογία ο Μπόλονι: «Ναι βεβαίως πιστεύω ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά τόσο όσον αφορά στη νοοτροπία και τον χαρακτήρα μας όσο επίσης και στις απαιτήσεις που έχει η υψηλού ρυθμού προπόνηση την οποία κάνουμε»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Βέβαια και πιστεύω στη νίκη. Θα κάνουμε το παν. Σκέφτομαι τους τρεις βαθμούς, δεν σκέφτομαι το γκολ»

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Αυτή τη στιγμή στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον αγώνα του Σαββάτου»

Για τον προσωπικό του στόχο: «Να βάλουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλοι μαζί έναν τίτλο»