Ιδιαίτερα ενεργός παραμένει μέσω social media ο καταδικασθείς με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Το πρώην ηγετικό στέλεχος του ακροδεξιού μορφώματος ηχογραφεί μηνύματα από 5 έως και 25 λεπτά διάρκεια και τα ανεβάζει στο YouTube ενώ κάνει και tweets.

Σχολιάζει όλα τα θέματα της επικαιρότητας, από τον Νότη Σφακιανάκη μέχρι και τον ανασχηματισμό ενώ την περασμένη Τετάρτη δημοσιεύτηκε μήνυμα το οποίο αποκαλύπτει σχέδιο για πρόωρες εκλογές.

Η έρευνα της αστυνομίας δεν βρήκε κάτι

Όπως είναι φυσικό, οι κινήσεις αυτές έφτασαν στα αυτιά των αρμόδιων, όμως μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο κελί του, δεν βρέθηκε κάτι σχετικό, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Ωστόσο η απάντηση για το πώς γίνονται όλες αυτές οι δημοσιεύσεις είναι απλή, καθώς τα ηχητικά ηχογραφούνται μέσω καρτοτηλεφώνου και μεταφέρονται σε κάποιον «τρίτο» που θα τα ανεβάζει στο YouTube και θα κάνει τις ανάλογες δημοσιεύσεις στο Twitter, με εντολή του ίδιου του Κασιδιάρη.

Για όλα αυτά δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε φυλακισμένο να κάνει κάτι τέτοιο.

Τα ανησυχητικά μηνύματα

Τόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης όσο και ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακολουθούν την ίδια τακτική και θέλουν να κρατήσουν… ζεστό το κοινό τους.

Ειδικά από τα εναπομείναντα στελέχη της Χρυσής Αυγής, υπάρχει μια έντονη δραστηριοποίηση το τελευταίο διάστημα.