Ρέθυμνο: «Τσουχτερό» πρόστιμο σε μπαρ που έμεινε ανοιχτό μετά τα μεσάνυχτα

Αναστάτωση επικράτησε χθες το βράδυ στην Εύβοια, όταν σε έλεγχο ρουτίνας της Τροχαίας οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια καταδίωξη.

Μάλιστα, ο οδηγός, προκειμένου να διαφύγει, αποπειράθηκε να εμβολίσει και το περιπολικό.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το eviathema.gr, καταγράφηκε λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, όταν ύποπτο ΙΧ πλησίασε στον κόμβο Αγίου Στεφάνου στην Χαλκίδα. Αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονταν στο σημείο όπου έκαναν ελέγχους ρουτίνας στα διερχόμενα αυτοκίνητα και έκαναν σήμα στον οδηγό προκειμένου να σταματήσει.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, το αυτοκίνητο, που ανήκει σε άτομο από την Μάνδρα Αττικής, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ο οδηγός άρχισε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση την παλαιά γέφυρα.

Αμέσως οι άνδρες της Τροχαίας ειδοποίησαν για ενισχύσεις αστυνομικών δυνάμεων των ομάδων της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας ενώ ακολούθησαν το αυτοκίνητο.

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη, αφού ο οδηγός δεν σταματούσε στα σήματα του περιπολικού ενώ στην προσπάθεια του να ξεφύγει προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι το Σχηματάρι, όμως λόγω της μεγάλης ταχύτητας οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη του οχήματος ενώ ήδη είχαν ειδοποιηθεί και δυνάμεις της αστυνομίας από την Βοιωτία και την Αττική.

Με πληροφορίες από eviathema.gr